16. 10. 2024

Jazykový WOCABEE šampionát 2024

Zapojte se do 6. ročníku soutěže pro základní a střední školy WocaBee šampionát 2024! Objevte nový způsob, jak motivovat své žáky k učení cizích jazyků pomocí interaktivní a jednoduché online aplikace. WocaBee zlepšuje slovní zásobu i výslovnost, což potvrzuje 98 % učitelů. Soutěž zároveň nabízí šanci vyhrát hodnotné ceny a příspěvky na modernizaci školy ve výši 150 000 Kč!

Zadejte od 24. 9. do 21. 10. 2024 bezplatnou objednávku zkušební verze na www.wocabee.app. Třídy, které již aplikaci používají, jsou do soutěže zařazeny automaticky. Zadejte žákům alespoň 2 balíčky slovíček. Žáci, kteří balíčky splní, tak zařadí do slosování o ceny sebe, svého učitele i svou školu. Více zapojených žáků = vyšší šance na výhru!

Se třídami zároveň soutěžíte v okresním kole Jazykového WocaBee šampionátu. Vyhrávají třídy s nejvyšším získaným počtem bodů (WocaPoints) v průměru na žáka. Tři nejlepší třídy postupují z okresního do krajského kola. Následuje celostátní kolo a mezinárodní finále. Tři nejúspěšnější třídy celostátního kola získají příspěvek pro školu v celkové hodnotě 150 000 Kč!

Soutěž probíhá pod záštitou Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy České republiky.

Informace k soutěži

Zdroj: WocaBee